logo CrossFit Roeselare

Wat is Crossfit

 

 

CrossFit  is geen reguliere fitness. Het laat overaanbod van toestellen, spiegels en drukke sportzalen weg. Wij willen bewegingsruimte waar training en prestaties met voortdurende begeleiding voorop staat. Maar wees gerust, de gewenste ‘look’ volgt dan zeker en vast ook!

 
CrossFit Roeselare biedt met functionele bewegingen een hoog intensief en gevarieerd groepsprogramma aan. Hierbij worden de tien fysieke vaardigheden getraind onder begeleiding van een CrossFit Coach / CrossFit trainer:
 
  1. Cardiovasculair en respiratoir uithoudingsvermogen
  2. Energieverbruik
  3. Kracht
  4. Flexibiliteit
  5. Arbeidsvermogen
  6. Snelheid
  7. Coördinatie
  8. Behendigheid
  9. Evenwicht
  10. Nauwkeurigheid

Een olympische gewichtheffer is het meest explosief. Een triatleet heeft een topconditie en wie beheerst er zijn lichaam beter dan een turner?! In CrossFit is onze specialisatie om nét niet te specialiseren. Daarom mixen wij al deze vaardigheden in onze workouts.
 
CrossFit gebeurt in een sociale maar ook wel competitieve omgeving. We combineren hardlopen, roeien, ropeskipping, ... met gymnastiekoefeningen, gewichtheffen en andere krachtoefeningen.
 
CrossFit Roeselare is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of huidige fysieke conditie! Iedereen volgt dagelijks dezelfde WOD (Workout Of the Day). Afhankelijk van uw ervaringen, mogelijkheden en beperkingen worden oefeningen aangepast en verder begeleid door de twee aanwezige coaches. Zo worden blessures vermeden.
 
Bij dit alles kan je ook nog op je voeding letten voor een optimaal resultaat.
Crossfit Roeselare © / Site by website by G.O.A.T.   privacy