logo CrossFit Roeselare

Crossfit Coaches / Crossfit trainers

Coach
Didier Couvreur
Dieter Demey
Didier Couvreur
Karim Ouali
Nicolas Wyseure
Kelly Soenens

Sportervaringen/diploma’s:


CrossFit trainer level 1 en 2

Bachelor lichamelijke opvoeding

12 jaar voetbal KFC Lichtervelde

4 jaar voetbal SVD Kortemark

3 jaar voetbal Dosko Beveren

11 jaar outdoor klimervaring

Instructor mountainbike, rappel en klimmen

Personal Trainer B (Bloso)over Didier Couvreur


Van kindsaf trok ik (zoals Dieter), mijn voetbalschoenen aan. Van 5 jaar tot heden. Toen ik in het 5de/6de middelbaar zat, begon ik aan krachttraining te doen. Ik merkte na enkele maanden op dat mijn lichaam op een positieve manier veranderde. Al snel had ik de smaak van de fitnesswereld te pakken.

 

Toen ik naar Gent trok om Lichamelijke Opvoeding/Personal Trainer te studeren, nam ik onmiddellijk ook een fitnessabonnement. In mijn opleiding kwam ik in contact met verschillende fitnessvormen en ideologieën. Ik besefte dat er veel effectievere manieren waren om een ‘compleet’ lichaam te krijgen dan geïsoleerde oefeningen in de fitness. Zo begon ik mij in te schrijven in groepslessen die functionele oefeningen deden.

 

Op een dag wist een klasgenoot mij te vertellen dat hij Insanity deed (een heel intensief fitnessprogramma). Iedere dag van 10 minuten tot max. 30 minuten alles geven. Door die fitnessvorm merkte ik nog veel meer lichamelijke verandering dan de groepslessen.

In het laatste jaar gingen we met de klas naar Crossfit Aalst. Toen we ervan terugkwamen, zat iedereen uitgeteld in de bus. Functioneel trainen in groep met cardio en kracht, ik was er verliefd op.

 

In het laatste jaar moesten we enkele weken stage doen. Ik contacteerde onmiddellijk Stef en Jannick met de vraag of ik stage kon doen. Mede door hen, heb ik de passie voor Crossfit gekregen!

 

Enkele maanden geleden ben ik in coma geraakt, weer moeten leren stappen etc. Stef en Jannick hebben een WOD voor mij gemaakt, die ze over heel België en verder gedaan hebben. Dat heeft me echt doen beseffen dat Crossfit een grote familie is. Niet enkel in de box alles geven en elkaar steunen, ook erbuiten. Een heel uniek feit in de fitnesswereld!

Crossfit Roeselare © / Site by website by G.O.A.T.   privacy